Сеялки за есенници Maschio Gaspardo Nina

Моделите Nina лесни за употреба, надеждни, здраво сглобени и се нуждаят от малко поддръжка. Моделите са подходящи за трактори от 60 до 100 к.с.

Machio-Gaspardo-!-Gearbox

Трансмисия
Трикамерният дизайн на трансмисията позволява максилмална прецизност, за разлика от двукамерните на много от конкурентите.
Настройката е бърза, чрез лост.
Всичките камери и лагери на кутията са в маслена баня и поради тази причина не се нуждаят от гресиране.

Работни органи
Maschio Gaspardo имат 3 разновидности, което позволява машините да работят в различни условия:
– Органи “Suffolk” – Подходящи за почви обработвани по конвенционален начин, дори и при спъстени и каменисти почви. Всички елементи са бързи и лесни за смяна, тъй като са с болтове, а не със заварки.
– Единичен диск – Подходящ за всички видове почви. Постоянен контрол на работната дълбочина чрез ограничител или гумено колело. Оказват слаб натиск върху семената благодарение на което те поникват бързо.
– Диск „Corex” – Подходящ за леки почви, включително и в стърнища. Работната дълбочина се регулира чрез гумено колело, което оказва слаб натиск върху семената, благодарение на което те поникват бързо. Облата форма на двата диска създава бразда за семената.

Machio-Gaspardo-!-Seeding-Units

Разпределител на семената
Разпределителят има упростен дизейн и може да се нагоди за работа с много различни видове семена. Регулираемата, стоманена пружина натиска семената леко и ги запазва цели.

Работна дълбочина
Работната дълбочина се регулира бързо чрез механична или хидравлична система.

Пишете ни:

0 + 7 = ?