Агроника ЕООД

Управител

Георги Донев

Телефон: +359 889 437 687

E-mail: office@agronika.bg

База: гр. Кубрат, Русенско шосе 1

Търговска дейност и сервиз

Владо Донев

Телефон: +359 877 141 621

E-mail: v.donev@agronika.bg

База: гр. Кубрат, Русенско шосе 1

Пишете ни:

1 + 4 = ?