Сеялки за директна сеитба Maschio Gaspardo Diretta

Моделите Diretta са идеални за директна сеитба на полета с минимална обработка. Те са механични сеялки подходящи за сеитба на соя, рапица, житни растения и други. Със заявка може да се поръча модел Diretta Corsa, която е и с торовнасяне. Бункерът се разделя за тази опция.

Machio-Gaspardo-!-Gearbox

Трансмисия
Трикамерният дизайн на трансмисията позволява максилмална прецизност, за разлика от двукамерните на много от конкурентите.
Настройката е бърза, чрез лост.
Всичките камери и лагери на кутията са в маслена баня и поради тази причина не се нуждаят от гресиране.

Навлизане в почвата
Сеялките Diretta могат да работят в тежки условия благодарение на назъбените си дискове ( с диаметър от 475 мм). Дисковете за прикачени към рамата чрез рамена от закалена стомана. Благодарение на хидравликата, транспортните колела се вдигат напълно над почвата, което спомага за навлизането в почвата. Пружинната структура, перпендикулярна на почвата, позволява на работните органи на копират формата на почвата и осигурява равномерен натиск.

Machio-Gaspardo-!-Penetration-Discks
Machio-Gaspardo-!-Depth

Работна дълбочина
Благодарение на системата за контрол на дълбочината, изработена от закалена стомана, запазването на равномерна дълбочина на засяване, дори и при тежки условия, е безпроблемно.
Поради теглото на машината и здравата изработка, работата в каменисти почви не е проблем.

Ограничител на дълбочината
Ограничителят на дълбочината също е изработен от закалена стомана. За да се промени дълбочината от 5 см на 3 см, трябва да се смени ограничителят.

Machio-Gaspardo-!-Depth-Limiter
Machio-Gaspardo-!-Rubber-Wheels

Гумени колела
Системата с гумени колела е подходяща за земеделци, които често променят работната дълбочина. Настройката става чрез пин и отвори. Тази система не е подходяща за много влажни почви.

Затваряне на браздите
Затварянето на браздите става чрез заострено колело, монтирано на рамо, независимо от работните органи. Това позволява независимото движение на колелата. Те се движат встрани от браздата, като по този начин не нараняват семената. Системата работи добре и в каменисти почви.

Machio-Gaspardo-!-Furrow-Closer

Пишете ни:

0 + 6 = ?