Сеялки за есенници Maschio Gaspardo S Maria

Сеялките S-SC Maria са идеален избор за почви с минимална обработка. Работните органи и рамата са много здрави. Възмомжност за регулиране разстоянието до почвата на 3 степени, което позволя нормална работа при полета с високи остатъци. Семената и тора се полагат в една и съща бразда.

Machio-Gaspardo-!-Gearbox

Трансмисия
Трикамерният дизайн на трансмисията позволява максилмална прецизност, за разлика от двукамерните на много от конкурентите.
Настройката е бърза, чрез лост.
Всичките камери и лагери на кутията са в маслена баня и поради тази причина не се нуждаят от гресиране.

Работни органи:
Maschio gaspardo предлагат 3 вида органи, подходящи за различни условия:
– Органи тип “R” – Двойни спирални пружини позволяват изместването на органите напред, назад и настрани. Подходящи са за каменисти почви.
– Органи тип „L” – Регулируеми пружини, които позволяват на органите да работят в различни почви: от леки до тежки.
– Двойни дискове – Подходящи за полета с минимална обработка и голямо количество остатъчна растителност. Оборудвани са с регулируеми пружини и са подходящи за тежки почви. Също така имат ниски изисквания за поддръжка поради „Super Seal” лагерите.

Machio-Gaspardo-!-SC-Maria-Seeders
Machio-Gaspardo-!-Depth

Работна дълбочина
Благодарение на системата за контрол на дълбочината, изработена от закалена стомана, запазването на равномерна дълбочина на засяване, дори и при тежки условия, е безпроблемно.
Поради теглото на машината и здравата изработка, работата в каменисти почви не е проблем.

Комбинирано разпределяне:
Благодарение на двойния разпределител от неръждаема стомана и независимите скоростни кутии моделите SC могат да полагат семена и тор в една и съща бразда.

Machio-Gaspardo-!-SC-Maria-Combination

Пишете ни:

0 + 1 = ?